Google Adwords

Rezultate masurabile in timp real !

servicii promovare google adwords ppc

De ce Google Adwords ?

Prin campaniile Adwords iti poti promova business-ul intr-un mod diferit, targetand persoanele interesate strict de serviciile/produsele care le oferi. Rezultatele sunt rapide si masurabile imediat. Aveti un website nou si nu se afla in prima pagina Google ? Prin serviciile Google Adwords se ajunge imediat in top 1 Google. Realizand campanii adwords:
– cresc conversiile/vanzarile
– castigi notorietate
– fidelizezi clienti

Costul unei campanii adwords este flexibil, depinde numai de dumneavoastra cat doriti sa investiti.

Diferenta intre campaniile Google Adwords si cele de tip SEO este aceea ca, rezultatele campaniilor adwords pot fi urmarite intr-un timp foarte scurt. In acest mod se pot determina campaniile profitabile.

Cum te putem ajuta noi ?

Pentru a atrage un public interesat de serviciile/produsele pe care business-ul dumneavoastra le ofera noi gasim metoda potrivita prin parcurgerea urmatoarelor etape:

ANALIZA

Analizam business-ul dumneavoastra, studiem foarte bine concurenta, studiem audienta si propunem planul de campanie; - inseamna ca identificam cuvintele cheie/expresiile prin care clientii cauta serviciile/produsele pe care dumneavoastra le oferiti, analizam categoriile de interesele ale potentialilor clienti si estimam un buget lunar pentru a crea campanii relevante.

STRUCTURA

Cream campania si o promovam catre publicul tinta; - inseamna setarea corecta a campaniilor create din orice punct de vedere;

OPTIMIZARE

Urmarim campania si cautam solutii pentru optimizarea ratelor de conversie si a costurilor; - inseamna ca monitorizam performanetele fiecarei campanii, facem modificari pentru testarea eficientei si identificam cele mai profitabile anunturi;

RAPORTARE

Monitorizam, oferim suport si raport lunar in ceea ce priveste evolutia campaniilor. Dorim sa stiti in permanenta care este starea campaniilor.

Hai sa discutam despre promovare! Consultanta GRATUITA!